0180 643 651 info@mobilityhub.nl

Hendrik Ido Ambacht

MobilityHub Hendrik Ido Ambacht

MobilityHUB Hendrik Ido Ambacht

MobilityHUB H.I. Ambacht:

Duurzame Mobiliteit in Ontwikkeling!

In het jaar 2020 hebben wij een perceel van circa 5.400 vierkante meter verworven op het Circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom, strategisch gelegen nabij de af- en oprit van de A16 in Hendrik-Ido-Ambacht. 

 Onze ambitie is om hier MobilityHUB H.I. Ambacht te ontwikkelen, waar we in samenwerking met onze partners een uitgebreid scala aan producten en diensten zullen aanbieden.

 Wat kun je verwachten? Denk aan(duurzame) brandstoffen waaronder waterstof, EV-snelladen, eet- en drinkgelegenheden, flexibele werk- en vergaderruimtes, winkel – en sportmogelijkheden en de optie voor abonnementen voor het onbeperkt wassen van je auto of bus.

 We streven ernaar om het laatste kwartaal van 2024 met de bouw te starten. Dit is echter afhankelijk van de afronding van de procedure voor de partiële herziening van het bestemmingsplan, waarbij onder meer de productie en verkoop van waterstof mogelijk wordt gemaakt. We verwachten dat deze procedure eind dit jaar definitief positief zal worden afgerond.

 MobilityHUB H.I. Ambacht is gesitueerd op het Circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom, en we kijken ernaar uit om deze ambitieuze ontwikkeling met je te delen. Blijf op de hoogte van onze voortgang en toekomstige mogelijkheden om de mobiliteit van morgen vorm te geven!


Wilt u meer informatie?
Of kijken naar de mogelijkheden voor een MobilityHub in uw buurt?
Bel ons gerust: 0180 – 643 643

Locatie