0180 643 651 info@mobilityhub.nl

Barendrecht

MobilityHub Barendrecht

MOBILITYHUB Barendrecht

MobilityHUB Dutch Fresh Port:

Innovatie in Samenwerking!

 

In nauwe samenwerking met Berkman Energie Service hebben we MobilityHUB Barendrecht gerealiseerd op de locatie van Berkman aan de Tuindersweg 34 te Barendrecht.

Op deze locatie bieden we momenteel een breed scala aan producten en diensten aan, zowel voor zakelijke (logistieke) als particuliere consumenten. Hierbij kun je denken aan (duurzame) brandstoffen, waaronder HVO, EV-snelladen, uitstekende eet- en drinkgelegenheden, flexibele werk- en vergaderruimtes, onbeperkt autowassen, truckparking en truckwash faciliteiten.

Daarnaast werken we nauw samen met de ondernemers van het Agro Vers Food cluster Dutch Fresh Port, lokale- en regionale overheden en het opleidingsinstituut Hogeschool Rotterdam (RBS) om initiatieven te ontwikkelen die tot doel hebben om het gebied beter bereikbaar te maken en de transitie naar duurzame mobiliteit te bevorderen.

Momenteel ondergaat de locatie een grondige herziening als gevolg van veranderende omstandigheden in de directe omgeving. De ontwikkeling van ‘de Stationstuinen’, een woningbouwproject met meer dan 3500 nieuwe woningen, en de opkomst van het 100 hectare grote Bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard hebben geleid tot een herbeoordeling van deze locatie.

Deze nieuwe ontwikkelingen brengen nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee. We zijn vastbesloten om onze locatie optimaal af te stemmen op de veranderende behoeften van de gemeenschap en het bedrijfsleven in de omgeving.

Zo zullen er producten en diensten worden ontwikkeld voor B2C-consumenten die in (de omgeving van) Barendrecht wonen of werken. Deelmobiliteit, smart grid, slim parkeren en boodschappen doen zijn enkele activiteiten die hier centraal zullen staan. Maar ook producten en diensten die van belang zijn voor de logistieke sector. Dit resulteert in een gespecialiseerde hub die specifiek inspeelt op de behoeften van deze sector.

Bij MobilityHUB Barendrecht zijn we toegewijd aan innovatie en samenwerking, en we streven ernaar mobiliteit te transformeren. We nodigen je van harte uit om onze faciliteiten te ontdekken en samen met ons te bouwen aan een duurzamere mobiliteit voor de toekomst.

Wilt u meer informatie? Of kijken naar de mogelijkheden voor een MobilityHub in uw buurt?
Bel ons gerust: 0180 – 643 643

Foto impressie

Locaties