0180 643 651 info@mobilityhub.nl

Breda

MobilityHub Breda

MobilityHUB Breda

Welkom bij MobilityHUB Breda:

Innovators in Mobiliteit!

 

MobilityHUB Breda heeft de primeur met de ontwikkeling van het allereerste proof-of-concept van ons (multi-tenant) retail-vastgoedconcept, genaamd “Mobilityhub”. Je vindt ons strategisch gelegen aan de Minervum 7001, pal naast de A27 afslag in Breda. Hier worden een breed scala aan producten en diensten aangeboden door onze partners, waaronder (duurzame) brandstoffen waaronder waterstof, EV-snelladen, eten en drinken, catering, flexibele werk- en vergaderruimtes, autowassen met een abonnement en auto-onderdelen en diensten voor de automative.

MobilityHUB Breda fungeert tevens als onze ‘proeftuin’ waarin we actief werken aan het verder ontwikkelen van de ambitie van MobilityHUB. Zo lanceren we binnenkort bijvoorbeeld een pilotprogramma voor een innovatief deelautoconcept, en onderzoeken we de mogelijkheden voor slimme, duurzame en kostenefficiënte energieopwekking, -gebruik en -distributie op het bedrijventerrein waar MobilityHUB Breda gevestigd is.

 Bij MobilityHUB Breda zijn we gedreven om de toekomst van mobiliteit te vormen en te innoveren, samen met onze gewaardeerde partners. We nodigen je van harte uit om samen met ons de mogelijkheden te ontdekken die de toekomst te bieden heeft!”


Wilt u meer informatie?
Of kijken naar de mogelijkheden voor een MobilityHub in uw buurt?
Bel ons gerust: 0180 – 643 643

Foto impressie