0180 643 651 info@mobilityhub.nl

MOBILITYHUB

HUB ON HUB OFF

Welkom bij MobilityHUB, waar we de toekomst van mobiliteit vandaag al realiseren! We ontwikkelen samen met onze samenwerkingspartners multi-tenant retaillocaties op zowel brownfields als greenfields, met een breed scala aan diensten voor zowel bedrijven als individuele consumenten.

 Of je nu je auto wilt tanken met waterstof, een snelle wasbeurt nodig hebt, trek hebt in lekker eten en drinken, je elektrische voertuig wilt opladen, deel wilt nemen aan gedeelde mobiliteit, een plek zoekt om te werken of te vergaderen, boodschappen wilt doen, of zelfs wat tijd wilt besteden aan sporten, op de MobilityHUb’s vind je tal van deze activiteiten terug. 

 Maar dat is nog niet alles! MobilityHUB fungeert als een platform, launching customer en katalysator voor initiatieven die de overgang naar duurzame mobiliteit en energie bevorderen. Ons doel is duidelijk: we willen de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen.

 MobilityHUB is volledig geïntegreerd in het flexibele denken, leven en werken van morgen en overmorgen. Of het nu gaat om schone energie, multimodale mobiliteit, logistiek of woon/werk faciliteiten, elke MobilityHUB biedt talloze mogelijkheden en ondersteunende diensten. Als schakelpunt versnelt MobilityHUB de overgang naar smart energy, Mobility as a Service (MaaS) en gedeelde activiteiten. Kortom, bij MobilityHUB staat de toekomst van mobiliteit voor de deur!”

Wilt u meer informatie? Of kijken naar de mogelijkheden voor een MobilityHub in uw buurt?
Bel ons gerust: 0180 – 643 643

Zo werkt een MobilityHub